Senioripaku – Liikkuvaa palvelua

Ammattikorkeakoulujen ja Espoon ja Vantaan kaupunkien pilotoima Senioripaku-toiminta saatettiin yhteiseksi julkaisuksi, joka sisältää vinkkejä ja ohjeita Senioripakun pysäkkitoiminnasta kiinnostuneille. Julkaisussa avataan myös omia oppimiskokemuksia pysäkkisuunnitteluun, -toteutukseen ja markkinointiin liittyen. Julkaisu on ladattavissa Theseuksesta.

Tähän julkaisuun päättää myös Seniorit tikissä -hanke toimintansa. Hanketiimi haluaa kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita sekä Opetus- ja kulttuuriministeriötä avustuksesta. Matkan varrella syntyneitä tuotoksia on luettavissa ja nähtävissä näiltä sivuilta, ja Senioripakut jatkavat toistaiseksi toimintaansa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Pysäkkejä mainostetaan muun muassa Facebookin Senioripaku-sivulla, sekä Espoon ja Vantaan omilla sivuilla.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.