Aloituskokous

Kesän jälkeiset käynnistysvaikeudet kurottiin umpeen projektin aloituskokouksessa 10.9.20. Aamupäivä meni perinteisemmässä ohjausryhmän kokouksessa, jossa pohdittiin muun muassa pandemian vaikutusta toimenpiteisiin. Opiskelijoille kertyi myös runsaasti erilaisia projekti-ideoita; näistä hienoin on ”kartoitus kartoituksista”, eli ensin olisi selvitettävä mitä kaikkia sovelluksia, alustoja ja tutkimuksia on teemaan liittyen jo tehty, jotta ei tehdä sellaista mitä äskettäin on toteutettu jo toisaalla.

Iltapäivällä Vilma veti hankeväelle aloitusarvioinnin, jossa syntyi myös tarkempi toimenpidesuunnitelma ideoita ilmaan heitellen. Koska aivotyöskentelyn ja istumalihasten osalta käytiin jo kuudetta tuntia, veti projektipäällikkö parin minuutin X-Y-jumpan, joka haastoi myös päätä.
Arvioinnin tuloksena todetaan, että projektihenkilöstö on hyvin sitoutunutta toimintaan ja moniammatillisuus on valttia. Riskinä nähdään sen sijaan OKM:n rahoituksen epävarmuus seuraavalle vuodelle, sillä hankerahaa ei välttämättä ole syksyllä jaossa lainkaan. Tilannetta seurataan, ja jos käy niin että hanke jää yksivuotiseksi, niin koetetaan saada siitä paras hyöty irti vuoden aikana.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.