Alkuhaasteet

Projekti käynnistyi kesäkuun alussa, keskellä pandemia-kriisiä. Toimenpiteisiin kuuluvat palvelutori-kokeilut sisältävät erittäin kriittisen aspektin:
-senioreita kokoavan tapahtuman kauppakeskuksissa tai vastaavassa julkisessa paikassa.

Tämä asettaa hankkeen uuteen valoon jo lähtöviivoilla, mutta toisaalta se tuo uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia. Kulunut kevät 2020 pakotti monet pysymään neljän seinän sisällä, ja tämä vähensi liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja varsinkin iäkkäämmiltä kansalaisilta. Erilaiset sähköiset kanavat ja apuvälineet auttaisivat niin peruskunnon kuin kontaktien ylläpitämisessä, ja tässä olisikin hankkeella hyvä paikka miettiä toimenpidesuunnitelman tulokulmaa uusiksi.

Hankkeen kannalta koronakriisi on uhka ja mahdollisuus. Kunhan saamme toiminnan kunnolla pyöräytettyä käyntiin syksyllä, onkin jo uuden vuosittaishakemuksen laatimisen aika. Tässä voimme huomioida nämä täysin hankkeesta riippumattomat muutokset maailmalla ja saamme toivottavasti jatkoa päivitetyllä toimenpidesuunnitelmalla. Siihen asti: pysykää terveinä!

Saija Heinonen
Projektipäällikkö

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.